NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP

GESTELSEBAAN 112-114

2980 Zoersel (Ref. 5262232)

Vanaf 510.000 EUR

Prachtige, naar keuze af te werken ruime BEN20-woningen (warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen ventilatiesysteem + 100% korting op OV voor de eerste 5 jaar!...) met een tijdloos architectuur in combinatie met een ideale locatie met allerhande winkels, openbaar vervoer, in-en uitvalswegen en scholen in directe omgeving. Deze woningen krijgen een eigentijdse moderne uitstraling naar ontwerp van Studio Anja Vissers en worden door een ervaren aannemer gebouwd in uiterst kwalitatieve materialen waarbij u met een volledige inspraak in de afwerking uw eigen “thuis” creëert. De ruwbouwfase werd reeds afgerond!

De woningen bestaan uit een inkomhal met gastentoilet en vestiairegedeelte, lichte zithoek met eetkamer en geheel open keuken met achterliggende berging/wasplaats. Verdieping 1 omvat telkens 3 slaapkamers waarvan de grote slaapkamer voorzien werd van ensuite badkamer. De 2 overige kamers delen de tweede badkamer. Apart toilet eveneens voorzien. Afhankelijk van de keuze tussen woning links of rechts omvat de woning nog een garage of carport en overdekt terras. Aangename tuin uiteraard ook aanwezig. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 358m² en 367m².

Volledig afgewerkt en volledig naar uw eigen zin, volgens recente duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie worden deze woningen opgetrokken alsook de veiligheid van de 10 jarige aansprakelijkheid van architect en aannemer. De verkoopprijs bestaat uit een grond- en constructieaandeel. Betaling bij oplevering omstreeks augustus/september 2023! Contacteer ons voor inzage in de plannen en lastenboek. Epeil < 20Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Vv

Beschikbare units

VERDIEPING UNIT BEW. OPP. SLPKMRS TERRAS PARKING PRIJS
Woning - R 148 m2 3 Nee Ja 510.000 EUR
Woning - L 147 m2 3 Nee Ja 515.000 EUR

Contacteer uw makelaar voor meer info

U wil graag

Beelden

profile-image

Vragen over vastgoed?
Contacteer ons!