NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP

Wikkeweg - Prachtig en kindvriendelijk wonen te vosselaar

2350 Vosselaar (Ref. 3278816)

UITVERKOCHT

Prachtige, reeds in opbouw uiterst ruime energiezuinige woningen met een tijdloos architectuur in combinatie met een uiterst gunstige locatie met allerhande winkels, openbaar vervoer, in-en uitvalswegen en scholen in directe omgeving. Deze woningen krijgen een eigentijdse uitstraling en worden door een ervaren aannemer gebouwd in uiterst kwalitatieve materialen  waarbij u met een volledige inspraak in de afwerking uw eigen “thuis” creëert.

De woningen bestaan allen uit een inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer waarvan sommige met aparte bureauruimte , een ruime open leefkeuken en zicht op de tuin alsook aparte berging welke toegang verschaft tot de garage. Op de eerste verdieping treffen we 3-4 slaapkamers, ingerichte badkamer en een trap naar de polyvalente zolderruimte. Elke woning beschikt over een ruime garage met automatische poort en berging erboven voorzien van velux. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 398m² en 434m². 

Volledig afgewerkt en volledig naar uw eigen zin, volgens recente duurzaamheidseisen qua akoestiek, isolatie en ventilatie worden deze woningen opgetrokken en dit conform de “Wet Breyne” alsook de veiligheid van de 10 jarige aansprakelijkheid van architect en aannemer. De verkoopprijs bestaat uit een grond- en constructieaandeel. Net daarom kan u mogelijk genieten van extra kortingen. Contacteer ons voor inzage in de plannen en lastenboek. Epeil<50 Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv

Beschikbare units

VERDIEPING UNIT BEW. OPP. SLPKMRS TERRAS PARKING PRIJS
Wikkeweg - Prachtig en kindvriendelijk wonen Verkocht
Wikkeweg - Prachtig en kindvriendelijk wonen Verkocht
Wikkeweg - Prachtig en kindvriendelijk wonen Verkocht
Wikkeweg - Prachtig en kindvriendelijk wonen Verkocht

Contacteer uw makelaar voor meer info

U wil graag

Beelden

profile-image

Vragen over vastgoed?
Contacteer ons!