Laatste 2 nieuwbouwappartementen in residentie

DIAMANT: Tijdeloos en betaalbaar wonen met de meest moderne technieken LAATSTE 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR! Gierlebaan 35 - 2275 Lille Appartement met 1 (1e verdiep, 60,20 m²) of met 2 (2e verdiep, 112,80 m²) slaapkamers.

opendeurdag 27 oktober van 13u tot 16u

Graag ontvangen wij u tijdens de opendeurdag van het project Theunishof. Wanneer? 27 oktober Om hoe laat? tussen 13u en 16u

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf je in en ontvang nieuwe panden die met uw zoekcriteria overeenkomen via e-mail.

Inschrijven

Wonen in Schilde

Een analyse van de vastgoedmarkt en de leefkwaliteit in de gemeente Schilde.

Nu ook officieel: het is bijzonder goed wonen in Schilde

SCHILDE - Schilde is één van de tien beste gemeenten in Vlaanderen om te wonen. Dat blijkt uit het grootste regioproject ooit van de redactie van Het Nieuwsblad. In de Gemeentetest moet Schilde onder meer het West-Vlaamse Oostkamp en in Antwerpen Bor

Kasteel Hallehof verwelkomt nieuwe ambitieuze bewoners

ZOERSEL - Het Kasteel van Halle heeft een nieuwe bestemming. Edwin Erkeland, zijn vrouw Vesela Subotic (beiden 46) en hun twee volwassen kinderen nemen er weldra hun intrek en vestigen er tegelijk hun designbedrijf Creativity.

Gesloten tijdens paasweekend

Van vrijdag 30/03 tot maandag 1/4 zijn wij gesloten door het paasweekend.

INFOWEEK wonen in Zuid-Spanje

Wil jij prachtig wonen in Zuid-Spanje? Ben jij opzoek naar een eigendom in het warme Spanje? Kom dan naar onze infoweek van 20 tot en met 25 februari. Hoe neem ik hieraan deel? Schrijf u in op door ons te bellen of ons een mail te sturen.

Vraag een gratis waardebepaling aan